Keresés, Összehasonlítás & Foglalja Le Autóját
Átvétel Helye
Leadás Helye
Honnan származik?
Illesztőprogramok Kor
Miért CaptainCarHire.com?
Ingyenes lemondási lehetőség az utolsó 48 óráig
Az összes autókölcsönző szolgáltató összehasonlítása
Díjmentes hitelkártya használat
Korlátlan kilométer használat
Garantált legjobb áron
Műszaki segítség
Tartalmazza az összes szokásos biztosítást

Autóbérlés Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság kapott néhány, a világ, mint például a Buckingham palota, a London Nemzeti Galéria, a Big Ben és a Windsor - kastély és a világ híres helyszíneinek a kiváló helyen, hogy fedezze fel családjával és barátaival. De tömegközlekedési rendszer nem segít kielégíteni ezt az igényt, és ezért egy bérelt autó alapján a kapacitás, a család is választotta.

Thisrented autó lehet hajtott a sziklái Dover vagy időt végig a tengerparti üdülőhelyek Eastbourne Nagy - Britannia déli részén. Az ország északi részén is tele vannak a nagy város a saját kultúra és a látnivalók. Egyik legjobb módja annak, hogy élvezze a nyaralás vagy hétvégi Nagy - Britanniában egyre kultúrákat az angol vidéki, és egy autóval. A zöld dombok és a tóra és a folyók, a bájos város, Londonban, hogy az utazásszervező a legjobban illeszkedik a tökéletes nyaraláshoz.

Autókölcsönzés az Egyesült Királyságban

Van néhány általános tipp a az Egyesült Királyságban, mint a bérleti jármű a vének az autó. Az utazási irodák többsége a korcsoportban a járművezetők vonatkozó politikák. Az emberek 75 év feletti életkor járművek általában nem adott a bérleti díj önálló vezetés, azonban a vezetők is lehetne csatolni őket a túrák. És a legtöbb előre fizetett jármű kell juttatni az autókölcsönző Ügynökség a benzin tartályt tele. Ha az emberek nem képesek ezt az utolsó drop off ponttal, az üzemanyag, az Ügynökség a kiegészítő összeg tudták fizetni.

A legtöbb helyen az Egyesült Királyságban egyirányú is lehetséges, bár a díj valamivel magasabb, mint két út - utak. Fontos, hogy az Egyesült Királyság járművek vezetésére érvényes vezetői engedély. A külföldi utazók kell mutatni egy érvényes vezetői engedély, a saját országukban, valamint azok passport. Hitel - vagy betéti kártyák nem kell megkövetelni, kivéve ha a turisták nem hajlandó fizetni, és a készpénz.

Automata váltóval járművek közös a világ legtöbb részén, de a legtöbb jármű az Egyesült Királyságban futnak a manuális váltó. Automata váltóval járművek, mint az Egyesült Államokban elérhető drágábbak, mint a standard nyomatékátvivő is. De őszintén szólva, szerzés körül az utakon, az Egyesült Királyságban lehet kemény és idő elfogyaszt, ha valaki nem ismeri a közúti útvonalakon. Ezekhez a car autókölcsönző, az Egyesült Királyságban a legtöbb kínálnak egy kicsi és hasznos út atlasz abban az időben a szedés fel az autó. Bár csak egy áttekintést a főbb rendszerek kínálnak ezek előnyös a szükség idején. Ha nem, ezek az ügynökségek készen áll, hogy képzett vezetők mellett a járművek, aki folyékonyan beszél a helyi nyelven és a főbb látnivalók. Ezek bérbe autók is könnyen elérhető, vegye fel az ügyfelek, az előírt időben történő, a legjobb állapotban. A legtöbb autókölcsönzés ügynökségek saját honlapjukon, hogy lehetővé tegye a járművek online foglalás keresztül működnek.

Vásárlói visszajelzés
Pontszám: (4,7 az 5)
Sitemap