Căutaţi, Comparaţi & Rezervaţi Maşina
Locaţie de plecare
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce CaptainCarHire.com?
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Comparaţi 1.150 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Kilometraj nelimitat
Modificare gratuită a comenzii
Asistenţă auto
Include toate asigurările standard

Închirieri Auto Portugalia

Portugalia este situat pe partea de sud - vest a Europei pe Peninsula Iberică. Ţara a Oceanului Atlantic la una dintre frontierele sale pe vest şi Spania în est. Ţara are o populaţie de aproximativ 11 milioane de oameni şi este o naţiune cultural bogat cu preparate din bucătăria minunat. Oraşul ar putea fi cel mai bine explorate cu o maşină de închiriat de turişti, care ar savura pe deliciile din naţiunii. Capitala Portugaliei, Lisabona şi alte oraşe importante, precum Porto şi Algarve din Portugalia sunt bine conectat prin drumuri.

Atractii majore în Portugalia:

Algarve care se află pe partea sudică a Portugaliei a devenit o Mecca pentru factorii de decizie de vacanţă. Locul este cunoscut pentru plaja cultură şi este cea mai bună destinaţie de vacanţă cu exotice plaje şi staţiuni. Oraşului, de asemenea, este considerată ca fiind un paradis de jucatori de golf unde oamenii prin intermediul juca sport. Cele mai multe terenuri de golf de aici sunt bine conectat cu spaţii de cazare mari şi o maşină închiriată de la hotel facilitate ar putea cu uşurinţă de transport turistic pentru a juca vehiculului său favorit.

Există o serie de lucruri pentru a vedea şi face în Portugalia şi oraşele sale din jur şi locuri excelente pentru a stopa apetitului .ca muzee, biserici şi destinaţii culturale sunt exotice aici la pachet de oameni în fiecare zi cu distracţie şi de divertisment.

Staţiile de îmbarcare în Portugalia:

Portugalia este umplut cu aeroporturile internaţionale de transport şi serveşte milioane de pasageri în fiecare an. Aeroportul din Portugalia link - uri ţării către restul lumii. Infrastructurile în aceste aeroporturi sunt excelente pentru a ocupa ore ideală între zboruri. Există multe vehicul angajarea cabine în aeroporturile care deservesc masina nevoile angaja străini direct de la aeroport la saloanele lor hotel.

Motivele şi paşi să închiriaţi o maşină în Portugalia:

Portugalia este o destinaţie ideală pentru turiştii care nu doar, dar, de asemenea, pentru oamenii de afaceri, care doresc să deţină lor conferinte si intalniri aici. Este destul de uşor să aibă o maşină pe chirie în Portugalia şi acest lucru este de departe cel mai convenabil mod de a ajunge la oraşele mici şi destinaţii turistice în interiorul ţării, care nu sunt uşor accesibile cu transportul public.

Cele mai multe dintre agenţiile de închiriere ar cere permis de conducere şi este preferinţa turistic să aibă o căutare prin intermediul agenţiei pentru a găsi cele mai bune se potrivi masina pentru catering sale scopuri. Există diferite tipuri de vehicule disponibile pentru inchiriere, bazate pe sens şi numărul de pasageri. Există asigurari pentru închirieri de maşini în Portugalia, care ar putea fi acoperite de un furnizor de asigurare privat sau sa companie de card de credit.

Este obligatoriu să rezerve masina în avans, mai ales în anotimpurile, pentru o reducere de la ratele şi să aibă uşurinţa de călătorie într - un vehicul preferate. Ar putea exista o serie de forme de agenţie pentru a obţine umplut pentru motive de securitate. Lăsând uneori depozite în numerar sau card de credit amprentele poate fi dorit. Cu toate acestea, întregul proces de a obţine vehiculelor din aceste agenţii de închiriere este destul de simplu şi după ce efectele sunt uimitoare şi plină de satisfacţii.

Feedback-ul clientului
Scor: (4,7 din 5)
Sitemap