Căutaţi, Comparaţi & Rezervaţi Maşina
Locaţie de plecare
Terminal De Llegadas, Alicante, 03071 (Spania)
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce CaptainCarHire.com?
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Comparaţi 1.150 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Kilometraj nelimitat
Modificare gratuită a comenzii
Asistenţă auto
Include toate asigurările standard

Închirieri Auto Alicante Aeroport

Oamenii care doresc să viziteze Barcelona Madrid şi Alicante în Spania, în principal utilizează Aeroportul Alicante, şi acesta este unul dintre aeroporturile preferate turistice şi unul are şansa de a obţine oferte corect. Cele mai multe dintre avioanele care teren transporta turistii care doresc să viziteze zonele de coastă şi clima este foarte favorabil. Cel mai apropiat oraş este de aproximativ trei kilometri de la aeroporturi şi acest lucru înseamnă trebuie să ia un alt mijloc de transport pentru a ajunge la destinaţie. Ai nevoie să ia timp şi planul de întregii călătorii, şi acesta este motivul de ce unul este sfătuiţi să utilizeze serviciile de companii de turism. Ele dau o sansa de a face rezervari perfectă ca masini de inchiriat, cazare şi ele planul diferite activitati care o va face atunci când acestea tur zona. Unele dintre activităţile comune se poate face, atunci când vizitează zona include vizita plajele de nisip, istoria zonei de învăţare şi se bucură de vremea rece si insorita.

Atunci când unul este la Aeroportul Alicante, în timpul sezonului de vârf mare, se vor găsi greu pentru a găsi drumul lor în jurul şi trebuie să ia timp şi relaxaţi - vă la diferite hoteluri din apropiere. Acolo sunt, de asemenea, numărul de reper clădiri situate în diferite zone din Spania. La Aeroportul Alicante, o are acces direct la aceste zone, dar au nevoie să vă asiguraţi că ei au rezervat pentru cabina sau se va termina fiind irecuperabile peste tot locul. Peste sezonul de vacanţă, există o mulţime de trafic la şi de la aeroport, şi aceasta este comun pentru oameni să dor de zboruri lor sau de şedere în gem pentru mai mult de două ore. Din fericire, Aeroportul are acces la mai multe firme de închiriere auto şi unul are şansa de a face rezervari pentru aceste facilităţi devreme sau le va obţine blocaţi. Există mai multe trasee se poate folosi pentru a ajunge la coastland, şi principalele oraşului Alicante, care este de câteva minute de mers cu maşina de la aeroport. Aveţi nevoie să vă asiguraţi că aveţi dotarile necesare în zona deoarece tocare mall - uri sunt situate în oraş, ceea ce înseamnă că trebuie să ia de transport public. Cu o masina personala, veţi obţine pentru a vizita mall - uri, târziu în noapte sau în timpul orelor de ciudat atunci când nu există nici un trafic în zonă.

Unii oameni aleg această zonă pentru întâlniri de afaceri şi activităţi în aer liber. Există o mulţime de a face în acest loc ca de sporturi nautice, jocuri interioară, călătorie aventura, si interactiunea cu localnicii. Acesta devine plictisitor atunci când un grup imens devine în transportul public şi asta înseamnă pierdere de timp şi resurse. Cu ajutorul firmelor de închiriere auto, astfel de grupuri au acces la autobuze, care le va lua fiecare locație doresc.

Destinație de Colectare

Hartă:

Feedback-ul clientului
Scor: (4,7 din 5)
Destinaţii din apropiere
» Alicante Gara (8,7 km)
Avda. De Salamanca 1, Avenida De Salamanca 1, Alicante, 03005
Plaza De La Puerta Del Mar, 3, Alicante, 03002
» Elche (12,4 km)
Hospitalet De Llobregat 8, Elche, 03203, Alicante
» Torrevieja (35,8 km)
Avda. De Las Cortes Valencianas, 6, Torrevieja, 03180, Alicante
» Benidorm La Cala (43,8 km)
Calle Luis Prendes, 4, Benidorm, 03502
» Villena (46,2 km)
Avd. De Alicante, 73, Villena, 03400
» Benidorm Centru (47,9 km)
Avda. Comunidad Valenciana No. 8 Local 16, Edificio Coblanca 15, Benidorm, 03503
Av Ametlla Mar, Edf. Coblanca 8, Rincon De Loix, Benidorm, 03500, Alicante
16 Calle Azarbe Del Papel, Murcia, 30007, Mu
Sitemap