Căutaţi, Comparaţi & Rezervaţi Maşina
Locaţie de plecare
Locaţie de revenire
De unde sunteţi?
Vârstă şofer
De ce CaptainCarHire.com?
Anulare gratuită în decurs de 48 de ore
Comparaţi 1.150 furnizorii
Nici un comision carte de credit
Kilometraj nelimitat
Modificare gratuită a comenzii
Asistenţă auto
Include toate asigurările standard

Închirieri Auto

Esti cercetare pentru oferte închirieri auto ieftine online? La CaptainCarHire.com, puteti cauta, compara si rezerva închirieri auto on-line în 3 paşi rapidă şi uşoară.

La CaptainCarHire.com Cautam furnizori de închiriere auto 1.150 în mai mult de 31.000 destinaţii din întreaga lume. Vom compara preţurile pentru multe tipuri de vehicul de la autoturisme economie ieftine SUV-uri şi vehicule 8 locuri. La multe aeroporturi internaţionale şi de oraşele mari, de asemenea, oferim vehicule de lux la branduri cum ar fi Mercedes si BMW, aşa că am sunt sigur că veţi găsi vehiculului cauţi la dreapta Pret noi ne.

În cazul în care aveţi nevoie pentru a colecta un vehicul la o singură locaţie şi returnaţi-l la altul, atunci nu este o problema. Multe vehicule furnizăm sunt disponibile pentru închiriere auto într-un fel, chiar dacă trebuie să returnaţi-l la o ţară vecină.

Rezervare o masina cu CaptainCarHire.com este lipsită de griji. Avem o echipa de serviciu de multilingv client care disponibil 24/7, şi va primi sprijinul deplin odată ce aţi făcut o rezervare. Dacă vă răzgândiţi anula rezervarea pentru drum liber în primele 7 zile şi modifica tu rezervare în orice moment înainte de colectare. Există, de asemenea, fără taxe de rezervare sau orice alte costuri ascunse cu preţurile vom cita tu. Ceea ce Vezi daca ceea ce ai plăti, şi toate asigurările obligatorii sunt incluse. Nu întârzia şi rezervă azi!

Feedback-ul clientului
Scor: (4,7 din 5)
Sitemap