Išči, Primerjaj & Rezervirajte Svoje Vozilo
Prevzem
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj CaptainCarHire.com?
Lokalne takse
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Neomejeni kilometri
Zagotovljena najboljša cena
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Kasko zavarovanje v primeru nezgode

Najem Avtomobila Italija

Italija je eden od najbolj iskan po turističnih destinacij v Evropi. V južni Evropi in v središču Sredozemlja, Italija ponuja nekaj za vsakega turista. Blagoslovljena z bogato zgodovino in močno vpliva iz rimske kulture in je v renesansi, državi vire za tek za vse ljubitelje zgodovine in umetnosti. Ob bok, je dovolj, da bi pritegnili ljubitelje narave. Južna Italija, do datuma je nekaj znanih aktivnih vulkanov Evrope kot Vezuv v bližini Neaplja, za Etna na Siciliji & na otoku Stromboli.

Bogati in slavni svojo umetnost, kuhinje, zgodovina, moda in kultura, čudovite obale, plaže, gore, neprecenljivo antične spomenike, Italija simbolizira besedo romantična kot država sama po sebi. Kolosej v Rimu, mesto v renesančnih Firencah, slavni gondole in kanalov v Benetkah, plaže Sicilije in seznam gre za neskončno.

Kot večina drugih evropskih držav, Italija ima tudi obsežno javnega transporta, vendar imajo svoje vozilo vam daje prednost tempo in več izbire na vaši poti, da razišče. Vožnja z avtomobilom v Italiji ni za strah, namesto za najboljši način, da uživajo lepoto zemljišč in najboljši opera, arhitekture in vino. Odločili za najem poceni avtomobilov je eden od najboljših načinov za prikaz državi.

Če imate na pamet romantični holidayadded z okusno kulinariko in spremlja krajine, ki je napolnjena z resnično heritageanda um piha zgodovine, nato Italija bo zadovoljila vas popolnoma. Lahko začnete svoje potovanje iz Naplesor Firence in Rim, vendar obstaja aremany stvari opazovati in uživajte ob koncu dneva mora biti navdušen, da yougot najeti avtomobil za potovanje okoli na svoj ritem. Najem avtomobila vam z boljšo svobode potovanja aroundaccording za vaše udobje.

Obstaja veliko visoko koncu in ob bok gospodarske možnosti za zbiranje celoti Servisiran in dobro vzdrževano vozilo, ko prideš v Italijo. Zdaj veliko vprašanje remainsfrom kje začeti vaše potovanje. Lahko začnete iz Neaplja, in potem si lahko vozite na vzhodni obali, Bari ali Salerno jugu. Zdaj ko pridete Bari, lahko nadaljnje potovanje na jug coastalLecce ali Taranto.If, ki vam pretijo na peninsulaat koncu severni regiji, vas canvisitGenoa, Milano, Turinand Bergamo. S take raznolikosti v umetnosti, spomenikov in krajine, Italija je na posameznika morate obiskati seznam destinacij, in da bo najbolje, ko načrtujete potovanje na vaš čas. Tako najamete avto in iti, imate vse zabave v svojem slogu.

Odziv strank
Ocena: (4,7 od 5)
Sitemap