Išči, Primerjaj & Rezervirajte Svoje Vozilo
Prevzem
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj CaptainCarHire.com?
Lokalne takse
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Neomejeni kilometri
Zagotovljena najboljša cena
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Kasko zavarovanje v primeru nezgode

Najem Avtomobila Združene države Amerike

Združene države Amerike je tako veliko ponuditi za svoje turiste in najboljši način za raziskovanje države popolnoma je uživati svoj cest in dovoznih poti z najeti avtomobil. Iz Times Square v New Yorku Mount Rushmore in Floridian Everglades, turisti imajo veliko izbiro za raziskovanje v ZDA, skupaj z njeno razburljivo nočno življenje. Obstajajo številne fizične in človeške čudeže v državi vredno raziskati in z rezervacijo najem avtomobila iz agencije za varno, turisti dobi vse sposobne raziskati ameriške znamenitosti, kot večino mest so dostopni po cesti.

Iskanje najem avtomobilov v ZDA

To je enostavno najti vozilo posojanje agencija na letališčih Florida, New York, Los Angeles, Washington itd in rezervaciji najema avtomobila je tudi zelo preprosta z online aplikacijo in vnaprej rezervacijah. Raziskovanje Washington DC glavno mesto ZDA, nahaja med državami Virginiji in Marylandu z disk varen avto je še enostavnejša. Turisti lahko tudi zgrabi pogled na vlado Capitol Hill, nacionalno svetišče, Washington spomenik in druge zgodovinske znamenitosti tukaj, vse na enem stretch prek agencij za najem avtomobilov, nahaja lovoriko.

Glavnih znamenitosti v ZDA

Los Angeles je bolj znan kot mesto angelov in je mesto najbolj znanih na svetu, veliko znanih se igralci in glasbeniki jate okoli tega območja z upanje, da prizna Hollywood. Svetu bogatih in slavnih ljudi živi v predmestju Beverly Hills tukaj in najetim avtomobilom pogon bi izpostavili posadke v sunset Boulevard, v Staples ali pomagati watch baseball ali pokazati v Hollywood bowl.

New York je destinacija za shopaholics; svetovni razred izdelkov so na voljo tukaj in je obseg za odlično pripne na Times Square ali turisti lahko sprehod skozi central park in obisk razstave v muzeju umetnosti. Veliki športni dogodki so gostila mesta res kot je nogomet v stadion Giants stadium, Baseball v Bronx in lahko zgrabi nekaj izgleda na košarkarsko tekmo na Manhattan.

Potovanje v ZDA

Pomen najetim avtomobilom bi najbolje izvesti v Kaliforniji, saj ima 90 milj dvojno pasu avtoceste, navijanje vzdolž obale Carmel na San Simeon. Celotno potovanje traja približno 4 ure in se napolni z dih jemajoči pogledi državne parke razširila po cesti. Najetim avtomobilom lahko najbolje uporabljati v Grand Canyon National park ki je približno 277 milj ob reki Colorado in vklesan v kanjon približno šest milijonov let. Nekatere kamnine, ki so izpostavljeni tukaj so stari kot zemlje same.

Vožnjo nasvetov v ZDA

Ko najetim avtomobilom v uporablja v ZDA, a veljaven dati dovoljenje je treba uporabiti in je pomembno, da preverite z osebjem najem avtomobila agencija potrditi s stanje prometnih predpisov. Desni strani vožnje je pogosta v ZDA z največjo omejitev hitrosti 110km/hr. nošenje varnostnih pasov na vseh časov je obvezno tukaj.

Odziv strank
Ocena: (4,6 od 5)
Sitemap