Išči, Primerjaj & Rezervirajte Svoje Vozilo
Prevzem
Vrnitev
Če prihajate iz?
Starost voznikov
Zakaj CaptainCarHire.com?
Lokalne takse
Kasko zavarovanje proti kraji vozila (TP)
Brez stroškov pri plačilih s kreditno kartico
Neomejeni kilometri
Zagotovljena najboljša cena
Brez stroškov spreminjanja rezervacije
Kasko zavarovanje v primeru nezgode

Najem Avtomobila

Iščete poceni avto najem obravnava online? Na CaptainCarHire.com, lahko iskanje, primerjati in rezervirati izposoja spletu v 3 korakih hitro in enostavno.

Na CaptainCarHire.com Iščemo dobaviteljev najem avtomobilov 1.150 v več kot 31.000 destinacij po vsem svetu. Primerjamo cene za številne vrste vozila iz poceni gospodarstvo avtomobilov SUV in 8 sedeži vozil. Na mnogih mednarodnih letališč in velikih mestih nudimo tudi luksuzna vozila iz blagovnih znamk, kot so Mercedes in BMW, zato smo prepričani, da boste našli vozilo, ki ga iščete na desni cena smo nas.

Če želite zbrati vozilo na enem mestu in vrnitev na drugega, potem ni problem. Veliko vozil, dobavljamo so na voljo za en način izposoja, tudi če morate vrniti v sosednji državi.

Rezervacije avtomobilov z CaptainCarHire.com je brezskrbno. Imamo večjezično kupca storitev ekipe, ki je na voljo 24/7, in boste prejeli polno podporo, ko ste naredili rezervacijo. Če si premisliš preklicati vaše rezervacije brezplačno v prvih 7 dneh in spremeni si rezervacije kadarkoli pred zbiranjem. Obstajajo tudi ne plačate nobenih taks ali drugih skritih stroškov s cenami, ki smo vam citiram. Kaj boste videli, če kaj boste plačali, in vsa obvezna zavarovanja, so vključeni. Ne odlašaj in knjiga danes!

Odziv strank
Ocena: (4,7 od 5)
Sitemap