Søgning, Sammenligne & Bestil Din Bil
Afhentning
Returnering
Hvor er du fra?
Alder
Hvorfor CaptainCarHire.com?
Gratis aflysning op til 48 timer
Sammenlign 1.150 biludlejningsselskaber
Ingen kreditkortgebyrer
Ubegrænset kilometertal
Gratis ændring
Vejhjælp
Inkluderer alle standardforsikringer

Biludlejning

Søger du billige bil leje tilbud online? På CaptainCarHire.com, kan du søge, sammenligne og reserve Biludlejning online i 3 hurtige og nemme trin.

På CaptainCarHire.com søge vi 1.150 bil leje leverandører i mere end 31.000 destinationer rundt om i verden. Vi sammenligner priser for mange typer af køretøjer fra billige økonomi biler til SUV'ER og 8 personers biler. På mange internationale lufthavne og de store byer vi også tilbyder luksus biler fra mærker som Mercedes og BMW, så vi er sikker på du vil finde køretøjets du søger på rigtige pris vi os.

Hvis du har brug at indsamle et køretøj på et sted og returnere det til en anden, så ikke er det et problem. Mange køretøjer vi leverer er til rådighed for Biludlejning i én måde, selv om du har brug for at vende tilbage til et naboland.

Booking en bil med CaptainCarHire.com er sorgløs. Vi har en flersproget kundeservice team der tilgængelig 24/7, og du vil modtage fuld support når du har foretaget en reservation. Hvis du ændrer dit sind du annullere din reservation gratis i de første 7 dage og ændre du booking på ethvert tidspunkt før samling. Derudover er der ingen reserveringsgebyrer gebyrer eller andre skjulte omkostninger med de priser vi citere dig. Hvad du ser, hvis hvad du betaler, og alle obligatoriske forsikringer er inkluderet. Må ikke forsinke og book i dag!

Kundefeedback
Score: (4,7 ud af 5)
Sitemap