Cerqui, Compari i Estalviï
Recollida
Devolució
Residència
Edat del conductor
Per què CaptainCarHire.com?
Impostos Locals
Protecció Contra el Robatori
Càrrec per Ubicació Privilegiada
Quilòmetres Il·limitats
Sense Càrrecs per Targeta de Credit
Taxes i Sobrecàrrecs
Assegurança de Responsabilitat Civil

Lloguer de Cotxes

Està buscant ofertes de lloguer de cotxes barats en línia? A CaptainCarHire.com, pot buscar, comparar i reservar cotxes de lloguer en línia a 3 passos ràpids i fàcils.

A CaptainCarHire.com busquem 1.150 proveïdors de lloguer de cotxes a més que 31.000 destinacions arreu del món. Podem comparar preus per a molts tipus de vehicle de cotxes barats economia SUV i 8 places vehicles. A molts aeroports internacionals i les grans ciutats també oferim vehicles de luxe de marques com Mercedes i BMW, així que estem segurs que trobareu el vehicle que busca a la dreta preu nosaltres.

Si necessita recollir un vehicle en un lloc i tornar-lo a un altre, llavors no és un problema. Molts vehicles que subministrem estan disponibles per a lloguer de cotxes d'una manera, fins i tot si us cal tornar-lo a un país veí.

Reserveu un cotxe amb CaptainCarHire.com és despreocupada. Tenim un equip de servei al client multilingüe que disponible 24/7 i rebràs el suport complet una vegada que ha fet una reserva. Si canvia d'opinió cancel·lar la reserva gratuïtament en els primers 7 dies i modificar es reserva en qualsevol moment abans de la col·lecció. També hi ha esmorzar boníssim o qualsevol altres costos ocults amb els preus que citem. El que veus si allò què paga i s'inclouen totes les assegurances obligatòries. No es demori i avui llibre!

Comentaris dels clients
Puntuació: (4,7 de 5)
Sitemap