Sök, jämför och boka din hyrbil
Hämtningsplats
Återlämningsplats
Var kommer du ifrån?
Ålder
Varför CaptainCarHire.com?
Gratis avbokning upp till 48 timmar
Jämför alla biluthyrningsfirmor
Inga kreditkortsavgifter
Obegränsad körsträcka
Fantastiska priser garanterat
Haverihjälpavgift
Inkluderar alla vanliga försäkringar

Biluthyrning

Letar du efter billiga hotell hyrbil online? På CaptainCarHire.com, kan du söka, jämföra och boka hyrbil online på 3 snabba och enkla steg.

På CaptainCarHire.com söka vi 1 150 biluthyrning leverantörer i mer än 31 000 destinationer runt om i världen. Vi jämför priser för många typer av fordon från billiga ekonomi bilar till SUV: s och 8 sitsig fordon. På många internationella flygplatser och stora städer vi erbjuder även lyxbilar från märken som Mercedes och BMW, så vi är säkra du fordonet du letar på rätt pris vi oss.

Om du behöver samla in ett fordon på ett ställe och lämna tillbaka den till en annan är det inte ett problem. Många fordon vi levererar är ett sätt bil hyra, även om du behöver returnera den till ett grannland.

Bokning en bil med CaptainCarHire.com är sorglös. Vi har en flerspråkig kundtjänst som tillgänglig 24/7, och du kommer att få fullt stöd när du har gjort en bokning. Om du ångrar du avboka din reservation gratis under de första 7 dagarna och ändra du bokning när som helst innan samlingen. Det finns också Inga bokningsavgifter eller andra dolda kostnader med de priser vi citera dig. Vad ser du om vad du betalar, och alla obligatoriska försäkringar ingår. Dröj inte och boka idag!

Feedback från kunder
Göra: (4,7 av 5)
Sitemap