Cari, Banding & Tempah Kereta Anda
Lokasi pengambilan
Lokasi pemulangan
Di mana anda datang dari?
Umur pemandu
Kenapa CaptainCarHire.com?
Membebaskan pembatalan untuk 48 jam
Bandingkan semua pembekal
Tiada bayaran kad kredit
Perbatuan tanpa had
Dijamin harga yang hebat
Memecahkan bantuan
Termasuk insurans semua standard

Kereta Sewa

Adakah anda mencari tawaran Sewaan Kereta murah secara online? Pada CaptainCarHire.com, anda boleh mencari, Bandingkan dan menempah perkhidmatan secara online dalam 3 langkah mudah dan cepat.

CaptainCarHire.com kami mencari pembekal 1,150 kereta sewa lebih daripada 31,000 destinasi seluruh dunia. Kita Bandingkan harga bagi pelbagai jenis kenderaan dari ekonomi murah kereta SUV dan 8 tempat duduk kenderaan. Di Lapangan Terbang Antarabangsa dan bandar-bandar besar yang banyak kami juga menawarkan kenderaan mewah daripada jenama-jenama seperti Mercedes dan BMW, jadi kami yakin anda akan menemui kenderaan yang anda Cari di sebelah kanan harga kita kita.

Jika anda perlu untuk mengambil kenderaan di satu lokasi dan hendaklah mengembalikannya kepada yang lain maka ia bukanlah satu masalah. Kami membekalkan kenderaan yang banyak disediakan untuk Penyewaan Kereta sehala, walaupun anda perlu kembali ke negara jiran.

Terkini kereta dengan CaptainCarHire.com adalah riang. Kami mempunyai pasukan perkhidmatan pelanggan berbilang bahasa yang bersedia 24/7, dan anda akan menerima sokongan penuh sebaik sahaja anda telah membuat tempahan. Sekiranya anda menukar fikiran anda membatalkan tempahan anda secara percuma dalam 7 hari yang pertama dan mengubah tempahan anda pada bila-bila masa sebelum koleksi. Terdapat juga tiada yuran terkini atau sebarang kos lain yang tersembunyi dengan harga kami memberikan sebut harga anda. Apa yang anda lihat jika apa yang anda bayar, dan insurans semua wajib disediakan. Jangan berlengah dan menempah hari!

Maklum balas pelanggan
skor: (4.7 daripada 5)
Sitemap