Søk, Sammenlign & Bestill Bilen Din
Henting
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor CaptainCarHire.com?
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Sammenlikn 1 150 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Ubegrenset kjørelengde
Gratis endring
Hjelp ved motorstopp
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer

Leiebil

Søker du for billig bilutleie avtaler online? CaptainCarHire.com, kan du søke, sammenligne og reservere leiebil online 3 raske og enkle trinn.

På CaptainCarHire.com søke vi 1 150 leiebil leverandører i mer enn 31 000 destinasjoner verden rundt. Vi sammenligne priser for mange typer kjøretøy fra økonomiklasse til SUVS og 8 seters biler. Mange internasjonale flyplasser og store byer tilbyr vi også luksusbiler fra merker som Mercedes og BMW, så vi er sikker på at du finner bilen du leter på rett pris vi oss.

Hvis du trenger å samle et kjøretøy på ett sted og returnere det til en annen så det ikke er et problem. Mange biler vi leverer er tilgjengelige for enveis leiebil, selv om du må gå tilbake til et nærliggende land.

Booking en bil med CaptainCarHire.com er bekymringsløse. Vi har en flerspråklig kundeservice som tilgjengelig 24/7, og du vil motta full støtte når du har gjort en reservasjon. Hvis du ombestemmer deg avbestille gratis de første 7 dagene og endre du bestille når som helst før innsamling. Det er også ingen reservasjonsgebyr eller andre skjulte kostnader med prisene vi sitere deg. Hva du se om det du betaler, og alle obligatoriske forsikringer er inkludert. Ikke opphold og bestill i dag!

Tilbakemelding fra kunde
Poengsum: (4,7 av 5)
Sitemap